Zásady ochrany osobních údajů:



S vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) nakládám následovně.

 

Vaše osobní údaje sbírá a zpracovává:

 

Kelemen Tomáš

IČO:73365319

Dolní Povelice 91,Bohušov 793 99

Email: [email protected]

 

Účel sběru údajů

 Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohl zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.

 Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohl správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohl řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

 

Sbíráme následující osobní údaje:

Kontaktní formulář: jméno, e-mailovou adresu..tel.číslo, uchovávám (maximálně po dobu 1 roku).

 

Na co máte právo:

• Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

• Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

• Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

 

Kam se můžete obrátit:

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Soubory cookie:

Při procházení webových stránek měřím například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímám jako oprávněný zájem správce.

 

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 . google06f598676424fefa.html